Soplus Singapore

Brunei TV Interview with our Scientific Advisory Board, Dr. Charles Muscoplat

Scientific Advisory Board
Lembaga Penasihat Saintifik kami berfungsi untuk memastikan produk AXXA sentiasa kekal dalam keadaan bebas dari sebarang risiko dan menjalankan inovasi yang berdaya saing untuk menawarkan hasil yang optimum. Pasukan kami termasuk individu yang terunggul dalam profesion khusus mereka, yang bekerja rapat dengan AXXA Global dalam bidang penyelidikan dan pembangunan produk-produk kami. Setiap daripada mereka menyumbangkan kajian sains terbaru tentang biji benih dan minyak biji benih.

Mark J. Mueller lembaga penasihat saintifik soplus

Mark J. Mueller
Mark Mueller menggabungkan kerjaya dalam perniagaan dan kepakaran disertai pengalaman panjang dalam botani untuk menguruskan Botanic Innovations, LLC 1999., Sebuah syarikat yang fokus kepada nutrisi yang luar biasa dan sifat-sifat kesihatan dari biji tanaman yang diekstrak dengan tekanan sejuk. Syarikat ini mempunyai pengetahuan yang tidak tertandingi antara pengetahuan dan pengalaman dari kualiti nutrisi Phytol dari minyak dan pemakanan biji – bijian lalu mengimplikasikannya untuk kesihatan manusia. Mark Mueller adalah salah satu penemu dari “Synergistic Super Potent Antioxidant Cold Pressed Botanic Oil Blends (Paten Amerika 7897194 B2)” .
 
Todd Mirzai, MD lembaga penasihat saintifik soplus
Todd Mirzai, MD
Todd Mirzai . MD berada dalam bidang lembaga pengarah pembangunan botani. Sebuah syarikat yang memberi tumpuan khusus pada bahan yang luar biasa yang padat nutrisi, minyak dan serbuk biji yang diproses oleh tekanan sejuk yang dimanfaatkan di pelbagai bidang, termasuk makanan dan kosmetik. Selain menjadi Dewan Seorang pakar bedah pembedahan plastik yang disahkan dan berlesen di Hawaii dan California.; Dr Mirzai adalah pemegang saham di sebuah syarikat yang memberi tumpuan kepada kesihatan dan inovasi teknologi kesihatan yang menyokong mobiliti. Ia duduk dalam Lembaga Pengarah dari Aviana Molecular Technologies, Sebuah syarikat yang mendiagnosis masalah kesihatan pada peringkat awal. Dr. Mirzai juga adalah seorang penasihat bagi beberapa syarikat yang bergerak di bidang kesihatan.

 

John St. Cyr, M.D., Ph.D.
John St. Cyr, M.D., Ph.D.
Seorang ahli yang terkemuka dalam penggunaan D-Ribose pada penyakit kardiovaskular. Dr. John St. Cyr telah terlibat dalam kajian Ribose sejak pertengahan tahun 1980. Terlatih sebagai Pediatik dan ahli bedah kardiovaskular handal, Dr. John St. Cyr mempunyai latar belakang dalam biochemistry dan psikologi. Ia mempunyai lebih dari 175 jurnal yang diterbitkan di media dan membentangkan kajian beliau dalam mesyuarat ahli kesihatan di kancah nasional dan antarabangsa. Ia mendapat gelar M.Sc. di Psikologi, diikuti dengan gelaran M.D dan PhD dari Universiti Minnesota di mana beliau telah mengkaji kesan dari ribose pada iskemia jantung. Pada masa ini penyelidikan dan perundingannya berada di Negara Bahagian Minnesota dan ia memberikan Ceramah dan seminar di seluruh Amerika sampai ke Eropah. Dr. John St. Cyr memegang berbagai macam paten yang berkaitan dengan manfaat nutrisi tambahan.
 
Dr. Charles Muscoplat, Ph.D. soplus
Dr. Charles Muscoplat, Ph.D.
Dr. Charles Muscoplat adalah Doktor Falsafah (PhD) dalam Imunologi dan Mikrobiologi. Beliau juga merupakan Profesor Sains Makanan & Pemakanan dan Profesor Madya dalam jurusan Perubatan, Eksperimen dan Farmakologi Klinikal dan Mikrobiologi di Universiti Minnesota, Amerika Syarikat. Beliau dilantik sebagai Ahli dalam Jawatankuasa Pembangunan Pharmaceutical (CPD) dan Dean Emeritus bagi Kolej Pertanian, Makanan dan Sains Alam Sekitar di Universiti Minnesota. Dr. Muscoplat menyumbang kepada lebih daripada 140 penerbitan kajian penyelidikan dalam akademi dan industrial R&D dan juga kertas penyelidikan. Beliau adalah Pakar dalam bidang Onkologi, Imunologi, dan penyakit berjangkit yang diiktiraf di peringkat Antarabangsa. Dr. Muscoplat juga pernah berjaya melancarkan dua ubat komersial dalam bidang onkologi dan rheumatologi dengan kelulusan FDA. Dr. Charles Muscoplat mempunyai pencapaian yang cemerlang dalam bidang sains makanan, pertanian, kesihatan dan pemakanan serta memperolehi reputasi yang kukuh di peringkat antarabangsa.  

DISCLAIMER
THESE STATEMENTS HAVE NOT BEEN EVALUATED BY THE FOOD & DRUG ADMINISTRATION. THIS PRODUCT IS NOT INTENDED TO DIAGNOSE, TREAT, CURE OR PREVENT ANY DISEASE.

HOME WHAT IS SOPLUS BUY SOPLUS BLOG CONTACT US